За Нас

Седиштето на издавачот СКАЈ ПАЛАС дооел СКОПЈЕ, се наоѓа во центар на Скопје на ул: 1737

(адвокатска улица кај судовите), бр: 34 (стаклена зграда), кат 3 локал 1, позади НАЦИОНАЛНА И УНИВЕРЗИТЕТСКА БИБЛИОТЕКА „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“.

телефон/факс +389 02 5059093 ;
инфо телефон +389 78 230 133

 

За нас

СКАЈ ПАЛАС е фирма со приватен капитал која се занимава со издавање на сопствени деловни простории,  издавачка дејност, надворешна трговија и интернет трговија.

Седиштето на СКАЈ ПАЛАС се наоѓа во Скопје на ул: 1737
(адвокатска улица-Пајко Маало) бр: 34 кат 3 локал 1

Телефони: 02 5059093 и 078 230 133

Контакт

  • +389 02 323 0520
  • +389 75 835 725
  • skypalace2015@gmail.com

Facebook

Sky Palace online shop © 2020.