БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Почитувани купувачи, 

За секоја реализирана нарачка во вредност од над 1000 денари, испораката до вашата адреса на територијата на Република Македонија е БЕСПЛАТНА!


Испораката на книгата со наслов КОГА СВЕТОТ МЕ ПОБЕДИ ТОЈ ГО ПОБЕДИ СВЕТОТ ЗА МЕНЕ до вашата адреса на територија низ Република Македонија и низ Европа е врачуната во цената. Вкупната цена со достава низ Македонија е 780 денари. Вкупната цена со достава низ Европа е 1080 денари, плаќањето се извршува со платежни и дебитни картички преку виртуелен постерминал поставен во оваа е-продавница.

Цената на доставата во Македонија, Европа и светот е врачуната во цената на книгата за тие области.

Со почит,

СКАЈ ПАЛАС - СКОПЈЕ

 

 

Не постојат производи/услуги во оваа категорија.

За нас

СКАЈ ПАЛАС е фирма со приватен капитал која се занимава со издавање на сопствени деловни простории,  издавачка дејност, надворешна трговија и интернет трговија.

Седиштето на СКАЈ ПАЛАС се наоѓа во Скопје на ул: 1737
(адвокатска улица-Пајко Маало) бр: 34 кат 3 локал 1

Телефони: 02 5059093 и 078 230 133

Контакт

  • +389 02 323 0520
  • +389 75 835 725
  • skypalace2015@gmail.com

Facebook

Sky Palace online shop © 2020.