Информации за испорака

ПЛАТИ НА ВРАТА или СО УПЛАТА НА УПЛАТНИЦА ВО БАНКА или СО ПЛАТЕЖНА КАРТИЧКА во земјава и во странство преку виртуелен постерминал поставен во оваа интернет продавница.

Испораката на територија секаде во СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ќе се изврши најмногу за 3 (три) работни дена по приемот на плаќањето.

Цената за испорака во СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА е вклучена во цената на книгите.

Испорака секаде во светот ќе се изврши најмногу за 20 работни дена по приемот на плаќањето.
Цената на испораката надвор од СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА е вклучена во цената на книгата за испорака низ Европа и за испорака секаде во светот..

Доколку плаќате со уплатница или вирман во банка или пошта, нашите податоци се:
назив на примач: СКАЈ ПАЛАС дооел СКОПЈЕ
жиро-сметка: 240080109554735, депонент на: УНИ БАНКА СКОПЈЕ
цел на исплата/цел на дознаката: плаќање по фактура

Доколку имате прашања контактирајте со нас на:
- чатот на оваа страна, или
- на инфо телефонскиот број +389 78 230 133,
- или на фејбук https://www.facebook.com/skypalace2015/
- или на e-maill: skypalace2015@gmail.com

Ви стоиме на располагање.

 

За нас

СКАЈ ПАЛАС е фирма со приватен капитал која се занимава со издавање на сопствени деловни простории,  издавачка дејност, надворешна трговија и интернет трговија.

Седиштето на СКАЈ ПАЛАС се наоѓа во Скопје на ул: 1737
(адвокатска улица-Пајко Маало) бр: 34 кат 3 локал 1

Телефони: 02 5059093 и 078 230 133

Контакт

  • +389 02 323 0520
  • +389 75 835 725
  • skypalace2015@gmail.com

Facebook

Sky Palace online shop © 2020.