КНИГА КОЈА ИСЦЕЛУВА ЖИВОТИ

КНИГА КОЈА ИСЦЕЛУВА ЖИВОТИ

ИСЦЕЛИТЕЛНА СИЛА, од светите мудреци наречена БОЖЈА БЛАГОДАТ зрачи од оваа книга. Секој треба да ја почувствува исцелителната сила, која Творецот ни ја дава поради неговата безусовна љубов кон секој од нас. Секој треба духовно да се разбуди со допир од други паралелни светови кои ни помагаат, кои ги имаме во нашиов тридимензионален свет на простор и време, ВО КОЈ СИТЕ НИЕ ОТЕЛОТВОРЕНИ, СМЕ САМО ДОЈДЕНИ И СИ ОДИМЕ. Дојдени сме со ЦЕЛ, но за тоа во друга книга, можеби. Најпрво мора да не' допре светиот допир за да го разбуди нашето битие.

Тој СВЕТ ДОПИР може да се оствари на многу начини од кои еден од најлесните е читањето на оваа книга и поуките од туѓото искуство кое читателот го води до своето искуство, кое него лично го отвара за Бог. 

Во книгата станува збор за светови кои се тука паралелни со нашиов свет.  

НЕ СМЕ САМИ И НЕ СМЕ ОСТАВЕНИ НА СЕБЕ, туку примаме огромна помош и подршка, свесни ние за тоа или не.

На 260 страни се опишани вистински настани преку кои авторот добива духовно водство за исцелување од тешка депресија, која и самиот ја имал, и со Божјо водство и благодатна божја сила, ја победил. Целата книга подтикува на духовно будење и просветление на еден многу лесен, интересен и чудесен начин, низ раскажувањато на авторот за дел од неговиот живот кога тој самиот имал средба со Спасителот Исус, кој во книгата се среќава именуван од авторот како УЧИТЕЛОТ ВО МЕНЕ. Вреди да се прочита, да се има, и да се чита оваа книга, бидејќи самата во себе содржи силна исцелителна енергија која читателот читајќи ги настаните силно ја чувствува во своето битие. 

Следува опис како авторот од тешка депресија, со водството од УЧИТЕЛОТ ВО МЕНЕ го стекна духовниот мир и ја врати радоста, ја победи суицидната депресија и стекна знаење, сила и духовно водство за исцелување од оваа многу опасна, мачна и неподнослива душевна (психочка) болка, на која ако не се помогне во рана фаза најчесто се продлабочува и завршува со самоубиство.  

Дејствието во книгата кое го опишува исцелувањето од тешката депресија на авторот, со помош на духовното водство од УЧИТЕЛОТ ВО МЕНЕ, се одвива на современите македонски простори и е блиско на нашево време. Периодот во кои се случуваат настаните е некаде помеѓу 2002 до 2012 година, од кои интензивното исцелување со духовното водство е од 2005 до 2007 година. Што точно се случуваше во тој период е прекрасно сознание за секого и е детално опишано во книгата. Вреди да се прочита и да се доживее исцелителната енергија со која оваа книга го обдарува секој читател во огромни количини, поточно, читајќи ја оваа книга читателот станува портал низ кој протекува божествената енерија. Книгата служи за иницијација за таквото отворање. На читателот е само да чита уживајќи релаксирано во слободното време и да се препушти на новите сознанија со отворена свест за нови видици. Сета друга работа е Божја работа.

У ж и в а ј т е    и    р а д у в а ј т е    с е    !

З а     р а д о с т    с м е    с т в о р е н и   !

 
ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
КНИГА КУПЕНА ВО СЕДИШТЕТО НА ИЗДАВАЧОТ
Секој работен ден со предхода најава на телефон 078 230 133 може да се купи книга во седиштето на из..
500 MKD
без ДДВ: 476 MKD
КНИГА СО ДОСТАВА НИЗ АМЕРИКА, АВСТРАЛИЈА И СЕКАДЕ ВО СВЕТОТ
Прочитај ја и имај ја најновата книга која на интересен начин задржувајќи го вниманието, раскаж..
1.838 MKD
без ДДВ: 1.750 MKD
КНИГА СО ДОСТАВА НИЗ ЕВРОПА
Прочитај ја и имај ја најновата книга која на интересен начин задржувајќи го вниманието, раскаж..
1.080 MKD
без ДДВ: 1.029 MKD
КНИГА СО ДОСТАВА НИЗ РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
Прочитај ја и имај ја најновата книга која на интересен начин задржувајќи го вниманието, раскаж..
780 MKD
без ДДВ: 743 MKD

За нас

СКАЈ ПАЛАС е фирма со приватен капитал која се занимава со издавање на сопствени деловни простории,  издавачка дејност, надворешна трговија и интернет трговија.

Седиштето на СКАЈ ПАЛАС се наоѓа во Скопје на ул: 1737
(адвокатска улица-Пајко Маало) бр: 34 кат 3 локал 1

Телефони: 02 5059093 и 078 230 133

Контакт

  • +389 02 323 0520
  • +389 75 835 725
  • skypalace2015@gmail.com

Facebook

Sky Palace online shop © 2020.